ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ- ΑΛΛΑΓΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
1. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών για τα αξεσουάρ και 7 ημερολογιακών ημερών τα γούνινα παλτό από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρείτε στο δέμα.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή / αλλαγή θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:
• Η συσκευασία να είναι ακέραιη χωρίς φθορές και σκισίματα
• Το προϊόν να μην είναι αλλοιωμένο και να μην έχει χρησιμοποιηθεί
• Το προϊόν να βρίσκεται σε τέλεια/άριστη κατάσταση που να επιτρέπει την επαναπώλησή του και να υπάρχουν όλες οι ετικέτες πάνω στο προϊόν.                                                                                                                 

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected].

2. Συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Συμπεριλάβετε το Έντυπο Υπαναχώρησης, το οποίο σας έχει σταλεί με την παραγγελία σας. Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε ΕΔΩ. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί.

3. Προτού την επιστροφή των προϊόντων επικοινωνήσετε μέσω email στο info@winterbottega.com.

4. Το πακέτο θα αποσταλεί στην αποθήκη του Ε-shop του winterbottega.
Αποκλειστική Διεύθυνση αποστολής: ΣΑΝΤΑΛΙΔΗ 61, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, Τ.Κ.:52200

Εφόσον η επιστροφή δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα θα επιβαρυνθείτε με μεταφορικά έξοδα.
Έξοδα επιστροφής από Ελλάδα : 5€ ( εάν επιλέξετε την ELTA COURIER)

Έξοδα επιστροφής από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης:   Το κόστος επιστροφής είναι ευθύνη του πελάτη.

Για επιστροφές που γίνονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεχόμαστε μόνο επιστροφες με το ταχυδρομείο. Το κόστος επιστροφής είναι ευθύνη του πελάτη .

Εναλλακτικά μπορείτε να προχωρήσετε στη διαδικασία επιστροφής με οποιαδήποτε εταιρία courier της επιλογής σας με δική σας χρέωση.

5. Σε προϊόντα που έχει γίνει ειδική παραγγελία(πρόσθετες λεπτομέρειες, πρόσθεση γιακά, αλλαγή μάκρους, αλλαγή σχεδίου μανικιών κτλ…) δεν γίνονται  επιστροφές .

Σε περίπτωση αντικαταβολής θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση: 2€

Αφού παραλάβουμε και αξιολογήσουμε τα προϊόντα, η επιχείρηση θα πρέπει να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων ή καταχώρηση νέας παραγγελίας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ
Για επιστροφή/αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως στην περίπτωση της Επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή μη συμμόρφωσης των παραδοθέντων προϊόντων σε συνάρτηση με την παραγγελία, η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται αποκλειστικά με ELTA COURIER  για την Ελλάδα και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τη WINTERBOTTEGA.

Για επιστροφές εκτός Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected] για να διευθετήσουμε τον τρόπο επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει ολοκληρωθεί σωστά και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση της παραγγελίας σας, εντός διαστήματος 30 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην αποθήκη μας.
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ως εξής:
• Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.
• Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω email στο[email protected] , σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με αντικαταβολή. Εμείς θα σας στείλουμε ένα email ειδοποίησης όταν πραγματοποιηθεί η επιστροφή των χρημάτων. Ο χρόνος για να δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας μπορεί να ποικίλλει και καθορίζεται από την εκδότρια τράπεζα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία πριν από την αποστολή, το κόστος ακύρωσης είναι 3,5% και για τα γούνινα παλτό το κόστος ακύρωσης είναι 5,5%.