1.Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να φτιάξουμε το γούνινο παλτό σας;

Στην  περιγραφή κάθε προϊόντος γράφουμε πόσες μέρες χρειαζόμαστε για να το φτιάξουμε.

Συνήθως, χρειαζόμαστε 3-5 ημέρες αν υπάρχει πρώτη ύλη στην βιοτεχνία, αν όχι χρειαζόμαστε 7-14 ημέρες για να το φτιάξουμε, θα ενημερωθείτε με e-mail αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για να κάνουμε την παραγγελία σας και πόσος χρόνος θα χρειαστεί!

2. Ποιά είναι η ποιότητα των γουναρικών μας;

Πρωταρχική σημασία για την εταιρία μας αποτελεί η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με σημασία στην λεπτομέρεια. Για τον λόγο αυτό οι πολυτελείς γούνες μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από άρτια καταρτισμένους τεχνίτες.

Η εταιρία μας προμηθεύεται τις πρώτες ύλες από αναγνωρισμένες δημοπρασίες της Φιλανδίας, της Δανίας, του Καναδά, και της Ρωσίας και η κατεργασία τους γίνεται στα καλύτερα βυρσοδεψεία της Ευρώπης.

Επιπλέον η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί από την ORIGIN ASSURED το οποίο βεβαιώνει  ότι κάθε γούνα με ετικέτα OA προέρχεται από μια χώρα που τηρούνται οι κανονισμοί και τα στάνταρ που αφορούν στην παραγωγή της γούνας.

3. Πώς μπορείτε να είστε σίγουροι για το μέγεθος;

Απλώς δώστε μας τις μετρήσεις από  το μπούστο σας, τη μέση σας, τους γοφούς σας και τα μανίκια σας και θα κάνουμε το γούνινο παλτό σας να ταιριάζει τέλεια στο σώμα σας.

ΣΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ;

Φροντίδα γούνας

Με τη σωστή προσοχή, το γούνινο παλτό σας θα κάνει την εμφάνισή σας υπέροχη για δεκαετίες.

Χρήσιμες συμβουλές

  • Κρεμάστε το παλτό σας σε δροσερό σκοτεινό μέρος και μην το καλύπτετε με πλαστικό ή οποιοδήποτε άλλο συνθετικό υλικό, καθώς δεν είναι φιλικά με την φυσική του τρίχα.
  • Μην εκτίθεται το παλτό σας στον ήλιο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτό θα προκαλέσει το ξεθώριασμα του χρώματος.
  • Εάν το παλτό σας βραχεί από τη βροχή ή το χιόνι, κρεμάστε σε δροσερό, καλά αεριζόμενο μέρος. Αφήστε το τρίχωμα να στεγνώσει φυσικά και όχι κοντά σε θερμαντικά σώματα.
  • Το παλτό σας μπορεί να καθαριστεί με ατμό ή σε ένα ειδικό καθαριστήριο γούνας.
  • Η γούνα είναι ευαίσθητη στο αλκοόλ. Έτσι, δεν συνιστάται να την ψεκάζετε με το αγαπημένο σας άρωμα